Huisje aan zee met hond

Goedkoop huisje aan zee met hond boeken?

Bij ons heb je een groot aanbod vakantiehuizen aan zee waar honden welkom zijn. Zo zijn er leuke huisjes in Nederland en België aan de kust waar honden zijn toegestaan. Boek bijvoorbeeld een huisje in Noord-Holland, Zuid-Holland of Zeeland waar honden zijn toegestaan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vakantiehuis aan zee met hond op de Waddeneilanden.

Huisje aan zee Nederland met hond

Het grootste aanbod huisjes aan zee waar honden welkom zijn hebben we in Nederland. Van een vakantiehuisje op een vakantiepark van Roompot of Landal tot een particulier vakantiehuis aan de kust. Boek bijvoorbeeld een huisje aan zee voor 2 of 4 personen tot 6 of 8 personen waar ook 1 of 2 honden zijn toegestaan.

Vakantiehuis op vakantiepark aan zee met hond

Op diverse vakantieparken zijn honden toegestaan. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis, bungalow, chalet of villa waar je ook 1 of 2 honden mee kunt meenemen.  Leuke parken vind je in Noord-Holland in bijvoorbeeld Julianadorp, Egmond aan Zee, Schoorl en Callantsoog. Op een vakantiepark heb je vaak goede faciliteiten en sommige parken hebben ook een zwembad en wellness faciliteiten zoals een sauna of jacuzzi.

Luxe huisje aan zee met hond

Voor een luxe vakantie aan zee kun je gaan voor een luxe vakantiehuis met hond. Naast de standaard luxe die een luxe huisje aan zee biedt is een luxe vakantiehuis zijn veel luxe huisjes vaak voorzien van extra’s zoals bijvoorbeeld een zwembad, sauna of een jacuzzi voor een heerlijk ontspannen vakantie met hond dicht aan zee.

Wellness vakantiehuis met hond

Hou je van een heerlijke sauna, jacuzzi, hottub, whirlpool of een privé zwembad? Boek dan een vakantiehuis aan zee met hond en Welness faciliteiten. Heerlijk genieten aan de kust en tot rust komen in je vakantiehuisje aan zee.

Huisje aan zee met omheinde tuin

In een vakantiehuis aan de kust met een omheinde tuin kunnen honden lekker in de tuin spelen en rennen. Door de afgesloten tuin is het vakantieverblijf perfect voor een weekendje weg of een vakantie aan zee. Zo kun je lekker wandelen en fietsen aan zee, in de duinen of langs de kust en kan de hond thuis lekker in de tuin van het huisje spelen.

Last minute huisje aan zee met hond

Op zoek naar een goedkoop vakantiehuis aan zee met hond? Je kunt profiteren van extra korting door je huisje aan de kust met hond lastminute te boeken. Met de beste aanbiedingen kun je tot wel 30% korting krijgen op een leuk vakantiehuis, heerlijk voor een vakantie aan zee, of een weekendje naar de kust.

Direct beschikbaar

Wilt u alle direct beschikbare huizen zien? Klik dan op onderstaande button om het complete aanbod beschikbare huizen aan zee te zien.
Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties