Huisje aan zee Noord-Holland

Een huisje aan zee Noord-Holland boeken?

Voor een vakantie of een weekendje weg vind je hier de mooiste vakantiehuizen in Noord-Holland aan zee.

Huisje huren op vakantiepark in Noord-Holland

Je vindt aan de Noord-Hollandse kust diverse leuke vakantieparken waar je een vakantiehuis, bungalow, chalet, appartement of een villa kunt huren. Sommige parken liggen super dicht bij zee waardoor je vanaf het park zo in de duinen of op het strand bent! Je hebt natuurlijk simpele en goedkope huisjes maar je kunt ook een luxe villa, vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark huren. Het park is vaak voorzien van heerlijke faciliteiten, denk hierbij aan een zwembad, restaurant en een supermarkt op het park. Zoek je een vakantiehuisje voor 2,4,6,8 of 10 personen? Wij hebben dan ook voor jou leuke huisjes om te huren!

Zeeland > Vlissingen

3 slaapkamers

Max. 5 personen

 403,00
/5

Particulier huisje aan zee Noord-Holland

Op zoek naar een particulier vakantiehuis in Noord-Holland dicht bij zee? Een particulier vakantiehuisje is vaak niet op een vakantiepark en je kunt dan een uniek huisje, vakantiehuis, bungalow, chalet of villa huren die door de eigenaar met alle aandacht en liefde is ingericht om jou van een heerlijke vakantie of weekend weg te laten genieten.

De particulier huisjes die je bij ons vindt liggen dicht bij zee waardoor je lekker kunt wandelen en fietsen langs de kust. Als het goed weer is kun je natuurlijk ook lekker zwemmen in de zee. Ga je voor een simpel huisje aan zee of kies je een luxe particulier vakantiehuis aan zee met sauna, jacuzzi, hottub of een zwembad?

Luxe vakantiehuis Noord-Holland

Een luxe huisje aan zee kan een particulier huisje zijn maar ook een luxe huisje op een vakantiepark. Je kiest in een luxe vakantiehuis voor extra luxe voor een heerlijke vakantie. Wij hebben veel leuke huisjes met een jacuzzi, sauna, binnenzwembad of buitenzwembad en meer! Of je nu met 2 personen, 4 personen of 8 personen bent, wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen in Noord-Holland met extra luxe! Zelfs voor grotere groepen.

Huisje aan zee Noord-Holland met hond

Als je samen met 1 hond, 2 honden of meerdere honden op vakantie wilt gaan kan het best lastig zijn een geschikt vakantiehuis, chalet, bungalow of villa te vinden waar honden zijn toegestaan. In ons overzicht vind je diverse particuliere huisjes maar ook huisjes op een vakantiepark waar honden toegestaan zijn. Vaak zijn op een vakantiepark 1 of 2 honden welkom in veel accommodaties.

Vakantiehuis Noord-Holland aan zee

Het aanbod huisjes aan zee die je in Noord-Holland vind is groot omdat de regio erg gewild is! Het hele jaar door gaan veel mensen naar de kust om heerlijk te genieten van een vakantie of weekendje weg.

Zo kun je in de voorjaarsvakantie, hemelvaart en pinksteren, zomervakantie, herfstvakantie of kerstvakantie heerlijk met de kinderen naar de kust. 

Leuke huisjes vind je in de bekende kustplaatsen zoals Julianadorp aan Zee, Schoorl, Bergen aan zee, Egmond aan zee, Callantsoog, Wijk aan Zee of Bloemendaal aan zee. Je kunt natuurlijk ook naar Texel gaan, dit hoort ook bij Noord-Holland en is onderdeel van de Waddeneilanden.

Goedkoop vakantiehuis aan zee Noord-Holland

Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een goedkoop huisje aan zee in Noord-Holland dan kun je natuurlijk voor een simpel vakantiehuis, bungalow of chalet gaan. Ook kun je er voor kiezen om een huisje last minute te huren. Met een last minute deal kun je erg veel geld besparen op het huren van een huisje dicht bij zee. Kortingen kunnen dan wel oplopen tot 30%!

Direct beschikbaar

Wilt u alle direct beschikbare huizen zien? Klik dan op onderstaande button om het complete aanbod beschikbare huizen aan zee te zien.
Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties